Home » Sejur » Spania » Tenerife Costa Adeje » Seniori Tenerife - Diamantes Suites 4*, Puerto de la Cruz


Seniori Tenerife - Diamantes Suites 4*, Puerto de la Cruz

Seniori Tenerife - Diamantes Suites 4*, Puerto de la Cruz - de la 679 EUR

Rezerva online

Hotel Hotel Diamante Suites 4* / Tenerife / Pensiune completaAflat la doar câţiva metri de plaja minunată Playa Jardín din Tenerife, acest hotel elegant oferă o piscină în aer liber, 3 restaurante şi vederi uimitoare către vulcanul Teide şi mare.
Hotelul Diamante Suites oferă suite Junior mari, confortabile, cu dormitor separat şi lounge.
Începeţi ziua cu ceai sau cafea pe balconul privat, înainte de a merge la piscina în aer liber sau în cada cu hidromasaj, pentru o baie relaxantă.
Aveţi la dispoziţie un mic teren de golf şi un teren de tenis, sau puteţi închiria o bicicletă de la recepţie pentru a explora insula.
Accesul la Wi-Fi în zonele publice, precum şi biroul de turism, facilitează planificarea sejurului în Tenerife.
Alegeţi unul din restaurantele à la carte, tip bufet sau cu grătar, sau descoperiţi centrul plin de viaţă al staţiunii Puerto de la Cruz.


 

HOTEL 4* - pensiune completa

Camere Standard

Loc in camera DUBLA

Copil cu 2 adulti in cam dbl

a-3-a persoana in camera DUBLA

12,19,26 iunie

3,10,17,24,31 iulie

7,14,21,28 aug

4,11,18,25 sep

02 oct

 

679 €

 

679 €

 

679 €

PACHETELE DE SERVICII INCLUD:

  • bilet de avion cursa charter, TAROM,  Bucuresti OTOPENI–Tenerife Sud–Bucuresti OTOPENI; CATERING CALD SI BAUTURI INCLUSE
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopti cazare hotel  4* TURQUESA PLAYA HOTEL & APARTAMENTOS (www.hotelturquesa.com)/ DIAMANTES SUITES (www.hoteldiamantesuites.com)
  • Pensiune completa (cu apa si vinul casei la mesele principale)
  • asistenta  turistica la aeroport vorbitor limba romana

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport 115 euro / persoana
  • asigurarea storno recomandata de agentiei – aprox. 43 RON / persoana
  • alte excursii optionale care nu sunt mentionate in program

 

Orar de ZBOR:  

CURSA TAROM - orar de zbor (ore locale)

OTP-TFS      RO 5293      08.45 - 12.30

TFS-OTP      RO 5294      13.45 - 21.00

Nota: diferenta fus orar 2 ore. Zborul dureaza aprox 6 ore

 

Conditii inscriere si participare PROGRAM SENIORI TENERIFE 2012. Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

* Tarifele sunt in euro / persoana / sejur

* Copiii intre 0,1-1.99 ani nu au loc in avión si nici catering,  pret 30 euro / infant

* schimbare nume: 20 euro/pers

* Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 21 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 50% din preţul pachetului de servicii indiferent de momentul in care se anunta renuntarea la pachet;

b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  20-29 de zile înainte de data plecării; 

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 19 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;

*Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Daca nu se specifica altfel, pentru a beneficia de tariful de copil, acesta trebuie sa fie cazat in camera cu 2 adulti

* Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar

* Pentru a beneficia de aceasta oferta de seniori, trebuie sa se inscrie in camera DBL minim un adult cu varsta de minim 55 de ani, iar in DBL+EB minim 2 adulti peste 55 de ani. Inscrierea se face in baza cartii de identitate

* Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

* Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia MEL TOUR, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

* In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

* Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale. Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din SPANIA conform standardelor proprii. 

* Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la destinatie, agentia noastra

nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

*Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

 

Alte oferte


Home » Sejur » Spania » Tenerife Costa Adeje » Seniori Tenerife - Diamantes Suites 4*, Puerto de la Cruz

Rezerva online

Seniori Tenerife - Diamantes Suites 4*, Puerto de la Cruz